Algan ile Intermodal

Algan ile Intermodal

Algan İntermodal ve Lojistik Hizmetleri A.Ş, 2020 yılı Ekim ayında kurulmuş olup, ağırlıklı olarak Türkiye-Avrupa ülkeleri arasında, intermodal taşıma hizmeti vermektedir.

Küresel ısınmanın yaşandığı ve tehlikenin her geçen gün kendisini daha fazla hissettirdiği çağımızda, CO2 salınımını en aza indirerek, yeşil lojistiğe katkıda bulunmayı amaçlamaktayız.

Kamyonların, sadece depo-terminal ve terminal-depo arasındaki en az mesafede kullanıldığı, ana taşımanın tren ve/veya gemiyle yapıldığı lojistik hizmet veriyoruz. Bununla beraber, intermodal taşımacılık modelinin, gerek maliyet gerekse de imkanlar nedeniyle uygulanamadığı durumlarda, FTL ve LTL olmak üzere geleneksel karayolu taşıma modeliyle, ürünlerinizin sevkini güven içinde yükleme adresinden alıyor ve teslimat adresine teslimini gerçekleştiriyoruz.

Tecrübe ve dinamizmi aynı çatı altında buluşturan firmamızın; “Hizmet Üretir, Güven Sunarız” sloganıyla, depolama alanında da, İstanbul Avrupa ve Anadolu yakalarında bulunan depolarımızda, ürünlerinizi en iyi saklama koşullarında depoluyoruz. Lojistik alanında aklınıza gelen tüm soruları cevaplayabilecek ve en iyi hizmeti verebilecek olan firmamız, Ulaştırma Bakanlığı’nın Taşıma İşleri Organizatörlüğü yetki belgesine sahiptir.

Biz, sadece bir nakliyeci değil, lojistik ihtiyaç halinde, deneyimli kadroya sahip bir çözüm ortağıyız.

Algan ile sınırsız olun…

Benzer İçerikler

Algan Intermodal